tiistai 16. elokuuta 2011

Kiirettä pitää

... tai ainakin piti vielä hetki sitten. Meillä on muutettu uuteen asuntoon, joten hommaa on riittänyt. Tapettihommiakin tehtiin heinäkuun puolella. Nyt alkaa vähitellen näyttää siltä, että täällä asutaan, joskin esim. lamppuja ei oo vielä katossa oikeestaan ollenkaan. Iltaisin alkaa olla jo pimeä, joten kai ne nekin pitäis jossain vaiheessa asentaa.

Sampokin sai viimein oman huoneen, jota oonkin innolla sisustanut. :) Jo ennen kuin tiedettiin muuttavamme, ostin huuto.netistä Sampolle uuden sängyn, jota oon sitten pikkuhiljaa maalaillut uuteen uskoon. Viikonloppuna Sampo sitten sai sen käyttöön. Siitä on tullut niin iso poika jo!Seinällä oleva norsutaulu on mun tekemä, siitä on vuosia kun oon sen piirtänyt. Se jäi jonnekin kaapinperälle homehtumaan, kun en tykännyt siitä. Enää en kyllä keksi miksi, joten se pääsi Sampon huoneen seinälle. Se näyttää siellä ihan kivalta ja väreiltään sopii sinne tosi hyvin!

 

Pikku-Sisullekin on jo tehty jotain. Mua on pitkään syyhyttänyt päästä ompelemaan pieniä vaippoja, mutta kankaat on ollut vähissä. Leikkelin sitten yhdestä yläasteaikaisesta lempihameesta vaippapaloja, testataan miten tämmönen kangas soveltuu vaipaksi.


Lapsi ei ehkä synny kultalusikka suussa, mutta ainakin se saa käyttöönsä kultavaipat!


Eilen surauttelin saumurilla pienet housut velourista. Oli kyllä todella nopeat tehdä, kun ei noissa ole kuin taka- ja haarasauma ja resorit. Ja hauskatkin ovat. Ohje Ottobre 1/11.

Kaverin vauvalle neuloin lakin, mutta siitä unohdin ottaa kuvan. Samanlainen, eri langasta tosin, on nyt puikoilla omalle tulokkaalle. Siitä siis ehkä kuvaa joskus, kunhan valmistuu.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan pirteä sisutus! No tokihan jokaisella vauvelilla täytyy kultaiset pöksyt olla =D Aivan mahtavat =D

Heini

Nakottaja kirjoitti...

Nuo kultapökät on kyllä hmmm... kiintoisat :D Sampolla on kiva huone!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin ja Sampolla on tosi kiva huone! Mielenkiintoiset housut Sisulle!

Sirkka

Maikki kirjoitti...

On Sampolla kiva ja värikäs huone. Siellä viihtyvät molemmat pojat!

Kulta-Sisulle kultahousut. Tietenkin.