perjantai 2. maaliskuuta 2012

1-vuotisarvontaa!

Tasan vuosi sitten aloitin tämän uuden blogini, joten sen kunniaksi arvontaa! Palkintona on jonkinlainen laukku/kassi voittajan väritoiveiden mukaan. Pidätän itselläni oikeuden päättää kassin malli ja koko, joskin siihenkin saa esittää toivomuksia. :)


Säännöt on tutut monesta muusta blogista:

Yhden arvan saa, kun kommentoi tätä postausta mahdollisen voittonsa toiveväreillä ja -mallilla, toisen arvan saa liittymällä lukijaksi ja kolmannen saa, kun linkittää arvonnan omaan blogiin. (Linkittämisen voi suorittaa esim. yllä olevalla kuvalla.) Ilmoitathan myös, monellako arvalla olet mukana! Jos vastaat anonyymina, laita toimiva sähköpostiosoite, niin saadaan yhteyttä mahdollisen voiton osuessa kohdalle. :) Osallistumisaikaa on tästä hetkestä 9.3.2012 klo 18 asti

Arpaonnea!

17 kommenttia:

Koivuojalla kirjoitti...

Kahdella arvalla mukana, juuri liityin lukijaksi :) Väritoiveena violetin/mustansävyinen ja mallina jokin aika suurehko kassi johon mahtuisi muutakin kuin lompakko ja kännykkä :)

Tanja K kirjoitti...

Hauskaa päästä osallistumaan arvontaan! Ja onnittelut ekasta vuodesta!
Itse haaveilen kahdella arvalla punasävyisestä kassista, johon mahtuisi kansiokin.

Reptile kirjoitti...

Onnea 1v blogille :)

Mukana kahdella arvalla. Toiveena ruskea, vihreä, keltainen kassi johon mahtusi lapselle vaihtovaatteet, vaipat ja lompakolle ja puhelimelle erillinen tasku.

Kati kirjoitti...

Onnittelut 1v blogista! Olen ollut lukijasi jo valmiiksi =) Toiveena olisi ruskea, keltainen tai oranssi kassi. Sais olla ihan reilun kokoinen.

Nakottaja kirjoitti...

Onnea onnea! Osallistun tietysti kolmella arvalla. Ja toivoisin pirteää ja kohtalaisen tilavaa kassia, jossa voisi olla yhtenä värinä kirkkaanpunainen. Hoitolaukuksi ajattelin, ja mittoja voit mallata omista hurjan hienoista lastenvaunuistasi ;) Karkkipussi-/evästasku olis plussaa!

Leena kirjoitti...

Kaksi arpaa käytössä. Haluaisin musta-harmaa -sävyisen laukun, johon mahtuisi omien tavaroiden lisäksi myös vauvan vaipat ja vaihtovaatteet.

Karakali kirjoitti...

Arvonnat on kivoja! Yhdellä arvalla mukana.

Taika kirjoitti...

Liityin lukijaksi eli osallistun kahdella arvalla! Mä haluaisin jonkun ison kivan kassin kesäksi, johon mahtuisi parin lapsen kamat. Mustavalkoinen olis kiva väritys.

Maikki kirjoitti...

Onnea 1-vuotiaalle ja eläköön tämä blogi vielä monta hyvää vuotta!

Yhdellä arvalla mukana ja mahdollisen voiton osuessa kohdalle, toivoisin jotain puna- tai vihreäsavyistä, ei kovin isoa laukkua.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea! Yhdellä arvalla mukana :)
Reilun kokonen kassi mihi mahtus lapsille vaihtovaatteet :)
~Marsu~

tuiiie kirjoitti...

Kahdella arvalla mukana :) Musta on mun lemppari, ja sellaisesta laukusta oon haaveillut, jonka suuaukko taittuu vähän niinku kassin läpäksi. En tiiä, tajuaako kukaan, mitä tarkoitan :)

Sani kirjoitti...

Mites toi arvonta on meinannut jäädä huomaamatta :O
Mukana kahdella arvalla :)

Veera kirjoitti...

Luulen tietäväni just mitä tarkotat, sellanen laukku on ollu pitkään to do -listalla :D

Heluna kirjoitti...

Kahdella arvalla mukana :) Jos voitto osuu kohdalle, saat ihan vapaat kädet kassin väriin ja malliin. Ainut toive (niinkuin monella muullakin :) ) on että sinne mahtuis kukkaron ja puhelimen lisäksi pikkuipanan vaipat ja vaihtovaatteet ;)

Hanna J kirjoitti...

Mukana kahdella arvalla. Väritoiveena musta, saa olla harmaa tai ruskeakin. Koon saat päättää itse.

Anonyymi kirjoitti...

Täällä ilmoittautuu arvontaan uusi lukija! Eli siis mukana kahdella arvalla. Laukun väriksi toivosin kesäistä ja pirtsakkaa väriä! Mallitoive olisi vain vetoketjulla suljettava yksinkertainen laukku! :)

Toinen M kirjoitti...

Yhdellä arvalla mukana. Mulla ois toiveissa sellanen merihenkinen hijuhajulaukku (siis meikkilaukku).