maanantai 13. toukokuuta 2013

Kekkosta ja remonttihommia

Huhhuh! Muutto saatu hoidettua alta pois ja ompeluhuonekin alkaa olla kunnossa. Hirveästi ei lähiaikoina varmasti ehdi ommella, kun on vähän muutakin hommaa...

 ...kuten esimerkiksi saunan ja pesuhuoneen purku ja rakennus. Huh, hikistä hommaa! Molemmissa oli siis alkuperäiset puupaneelit vuodelta 69, joten on aikakin vaihtaa. Onneksi ei ainakaan vielä ole löytynyt mitään ikäviä ylläreitä... Saapa nähdä, millon me saadaan nuo käyttöön, kumpikaan meistä ei ole koskaan juuri mitään remontoinut. (Paitsi minä rakensin laivalla työskennellessä yhden saunan! Siis ojentelin työkaluja...)

Jotain pientä on jo saatu tehtyäkin. Keittiö ennen...:...ja jälkeen:

 

Keittiöstä on siis vaihdettu vanhat, rumat ja muoviset vetimet siroihin metallivetimiin ja välitilaa on fixailtu keltaisella d-c-fixillä. Seinä maalattiin valkoiseksi samalla kun maalattiin eteinenkin.

Sitten niitä Kekkos-ompeluita. Metri Kekkosta muuttui kahdeksi pienen pojan paidaksi ja yhdeksi pipoksi. Pipo meni ystävän pienelle urhealle potilaalle arven peitoksi. Paidat on kokoa 86 ja 104 (millon mun pojista on tullut noin isoja?), kaava uusimmasta Ottobresta. Kangasta jäi vielä yhden pipon verran, ehkä jopa itselle. :)


5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vielä kekkosesta <3

Maikki kirjoitti...

Kyllä siellä on oltu tosi ahkeria. Ihan olen ylpeä! Kekkosjutut ovat ihania! Ja kekkospojat varsinkin!

Elina kirjoitti...

Voi mitä kekkospoikia! varsinkin pienimmän ilme... :) niin suloista!
Ihana pirteän ilmeen keittiö sai!

Nakottaja kirjoitti...

Hauskoja Kekkosia, ja mikä hiustyyli pikku-Kekkosella! Hommaa teillä riittää :)

ST kirjoitti...

Iloisia ja isoja vesseleita uudessa kodissa.
Keittion kaapit nayttavat kovasti tutuilta ja meillakin oli ekassa kodissa keittion seina keltainen.
Hienoa tulee!