sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Huhuu!

Täällä ollaan edelleen. Kiirettä on pitänyt viime aikoina. Meille syntyi pikkuinen Onni-poika joulukuun puolessa välissä ja äitin kädet on ollut melkoisen varattu. Joulupaketteihin tein pari tunikamekkoa, mutta niistä ei ehtinyt ottaa edes kuvaa, kun ne piti jo kiireellä paketoida. Ehkä jossain vaiheessa saan napattua niistäkin kuvat itselle arkistoon. :)

Nämä kaks ompelusta mulla on ollut työn alla jo pari viikkoa. Välillä oon ehtinyt ommella yhden sauman tuosta ja toisen sieltä, mutta ikinä ei oo ollut tarpeeksi aikaa saada loppuun. Tänään se päivä viimein koitti! Pojat nukkui päiväunia yhtä aikaa, ja pitkään!


 Bodyn koko 62, paidan koko 98, molempien kaava uusimmasta Ottobresta, paita vähän muokattuna. Pitihän munkin saada kokeilla tuo nappilistan teko. :) Vähän jäi harmittamaan kun ei mulla ollut punaisia neppejä, ne ois ollu kivemmat.

Tässä uudet vaatteet onkin jo veljesten käytössä. Onnilla on myös uudet housut, nekin valmistui tänään päikkäreiden aikana. (Lisäksi ehdin syödä ja käydä suihkussa, melko luksusta!) Housun kaava Ottobre 4/11, koko 62.

Tässä vielä pöksyt takaa.

7 kommenttia:

A kirjoitti...

Iiiiihanat pöksyt, aivan ihana tuo takaosa! Ja paidatkin toki hienot. (:

Kati kirjoitti...

Onnittelut perheenlisäysestä! Täällä myös mahaa kasvatellaan=) Ihanat nuo pöksyt!

Nakottaja kirjoitti...

Pojilla on hienot uudet vaatteet! Ja Onnilla sydämellisen ihanat housut. Toivotaan yhteisiä päiväunia jatkossakin, niin päästään taas useammin ihailemaan sun ompeluksia!

Maikki kirjoitti...

Tosi kivat vaatteet olet pojille ommellut!

On pojissa vielä melkoinen kokoero, mutta äkkiä se pienempi kuroo sitä kiinni.

Heini kirjoitti...

Veljekset on ihanat samikset =) noi sydänpöksyt aiheutti "aaaawwww...." -rektion =D

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja, uusia vaatteita olet väsännyt veljeksille!
ST

Hatatuu kirjoitti...

Onnittelut! Komiat on veljekset uusissa.