maanantai 22. elokuuta 2011

Päät lämpimiksi!

Syksy on tullut. Tiiättekö mistä tiiän? Noku mun piti neuloa uus pipo! Ulkona tosin oli tänäänkin t-paitakeli, mutta mitäs tuosta. Kohta sitä pipoa taas tarvitaan. Ennemmin ku huomaakaan, on lunta ja talvi!

Pipon malli on Jatta Soheltaa -blogista. Törmäsin siihen jossain toisessa blogissa ja ihastuin. Tuo on mulle ehkä hitusen liian iso, tai sitten oon vaan tottunut siihen, että pipo kiristää. ;) Lankana Isoveli.


Sisukin sai pipon:

Lankana Drops Alpaca. Tähän ehkä pitäis tehdä vielä nauhat, en oo varma. Katotaan sitten joulukuussa, pysyykö se päässä ilman vai ei. :) Ohje on tämä. Tein kaverin vauvalle samanlaisen, mutta unohdin ottaa siitä kuvan. Taisin jo kyllä mainitakin tästä unohduksesta edellisessä postauksessa. :D

4 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Onpa hieno pipo! Piti heti ottaa tuo linkki talteen josko joskus ehtisin kutoa itekkin :)Kutittaako tuo Isoveli-lanka noin pipossa? Mää ärsyän kutittavia kaulaliinoja ja pipoja. Pitäs keksiä joku lanka pipoon joka ois ihanan pehmeetä mutta ei liian keinokuitusta että mennee heti ekasa pesusa ihan höpöksi.

Veera kirjoitti...

Tuo kutittaa jokseenkin saman verran kuin 7 veljestä. Mun päätä se ei kauheesti kutita, kun oon tottunut tuohon lankaan, mutta toisia se kutittelee enemmänkin. Tuossa ohjeessahan oli mainittu useampikin lanka, joka tuohon käy. Isoveli ei ollu listalla, mutta mun käsialalla ja kuutosen puikoilla oli just oikee tiheys tuohon ohjeeseen. :)

Maikki kirjoitti...

Tämä kadehtii! Ensinnäkin kun olet saanut aikaseksi pipoja ja toiseksi kun sun päähän passaa pipo noin hyvin. Mun päässä kaikki pipot näyttävät yhtä hassuilta!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvähän se on varautua ajoissa talven tuloon. Tuleehan se, vaikka nyt meillä mittari näyttää +20.4 astetta. Kivoja!

ST