torstai 10. maaliskuuta 2011

Paitaa pukkaa

Nämä tulee nyt näin yksitellen. Tuleepahan postauksia. :D Tässä siis uusin paita.

Housutkin on aika uudet, ne kyllä esittelin jo tuolla vanhan blogin puolella, mutta meneepä tässä nyt uusiksi kun sattuu olemaan jalassa. Ne molemmat uudet housut, siis myös ne, joita ei oo vielä ehtinyt kuvata, on jo pyykissä. Ehtihän ne olla jalassa melkeen päivän. :D

Tässä paidassa on siis kans käytetty jämäkankaita, kaava se sama Ottobren luottopaitakaava koossa 86. Housut omalla kaavalla.
Hukan ja Sampon lempileikki. Sampo kuskaa ja kikattaa ja Hukka lönkyttää perässä. Hukka on ihan kamalassa karvassa, pitäis kai se piakkoin ajella kaljuksi. Johan tuota tarkenis. Mulla on kirjastossa lainassa sellanen kirja, jossa on ohjeita koirien neuleisiin. Ajattelin sille ehkä kevääksi tehdä jonkun nätin takin, jos sen ajelee kohta kaljuksi. Vielä on kuitenkin kylmiä ilmoja tulossa. Onhan sillä yks takki, mutta neuletakki olis tyylikkäämpi!

3 kommenttia:

Nakottaja kirjoitti...

Kylläpäs malli nyt poseeraakin iloisesti! Vaatteet on ihanat, taas kerran :D

Olishan se reilua välillä tehä tuolle karvaisellekin pojalle jotain.

M kirjoitti...

Kiva tehdä tuollaisia pikkuvaatteita. Minäkin joskus ennen...
Hassuja nuo teidän pojat yhdessä! Minäkin voisin Hukalle jotain kutoa (huom! minä en osaa NEULOA!).

Anonyymi kirjoitti...

Meiltä paljon kannustusta neuletakkiin ja kuvia sitten! Määkin odotan täällä jo kaljuksi ajoa, jotta pääsen toteuttamaan itseäni takkien saralla ;) Sinisävyinen tilkkutakki on ainakin pakko tehdä.

Ja tsemppiä sen agilityn suhteen! Sopii lajina varmasti Hukalle kun nenä päähän :) Eikä kannata sitten säikähtää, jos tuntuu, että itsellä on kahden käden ja jalan hallinta aluksi heikoissa kantimissa ja koira menee liian lujaa :D Totesin juuri eilen, että me voidaan edistyä oikeasti vasta kun omistaja opettelee juoksemaan ja ajattelemaan yhtäaikaa...

Ihanaa, että pikkuveli ja isoveli tulevat noin hyvin toimeen!