tiistai 15. maaliskuuta 2011

Olipa kerran aamutakki...

...mutta ei ollut toista kertaa. Turkoosi velouraamutakki muuttui Sampolle housuiksi:

Mallin voi varmaan sanoa jo olevan oma, kun on niin paljon muokattu. Koko 86. Resorit lienee Eurokankaasta.

Ei Sampo oo koskaan normaalisti noin turkooseissa! Harvinainen tilanne. Johtuu siitä, että toiset housut otettiin pois kuvaustilanteen takia. :)

Samasta aamutakista tein kolme vuotta sitten kaverin vauvalle potkupuvun. Sen voi varmaan esitellä tässä samalla, kun en muista onko sitä koskaan esitelty missään. :D


Keskimmäisen kuvan väritys on varmaan lähimpänä oikeaa.

Mulla on ollut vähän ongelmia tän kuvanlisäyksen kans, kun oon miettinyt että mikä olis sopiva koko näyttää kuvat. Mutta nyt ne on tuommosia keskikokosia ja ne saa vähän suuremmiksi kun klikkaa kuvaa.

8 kommenttia:

Maikki kirjoitti...

Sampo alkaa olla jo konkari noissa mallin hommissa!
Tyylikäs pikkumies!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana potkari myssyineen =) Millainen ompelukone sulla on? Onko se ihan tavallinen vai jokin mikä lähtee vähintäänkin lentoon?

Heini

Veera kirjoitti...

Mulla on Husqvarna Viking Emerald 116 (http://www.ompelukonekauppa.fi/husqvarna-viking-emerald-p-779.html) Hyvä peruskone. :) Lisäksi mulla on vanhahko Brotherin saumuri. Nuo housut ei oo ompelukonetta nähnytkään, ne on helppo tehdä pelkällä saumurilla. Olisko menny vajaa tunti kankaan leikkamisesta valmistumiseen. :D

Riia kirjoitti...

Siis voihan upeus näitä sun ompeluksia! Mua Veera kiinnostas ihan tajuttomasti kans ite ruveta kokeileen vaatteiden tekoa lapselle. Oon just miettiny että pärjäiskö pelkällä saumurilla? Tai siis kun mulla semmonen sattus löytymään mutta ei ompelukonetta. Ihan peruspaitoja ja housuja ajattelin. Mun pittää ihan selevästi tulla joku päivä sun oppiin ;)

Ja sitten vielä semmonen perinteinen kysymys. Millä ajalla sää ehit nuita vaatteita ommella?! :D

Veera kirjoitti...

Tuu Riia ihmeessä käymään joku päivä. :) Pelkällä saumurilla pystyy kyllä tekemään tuommosia resorireunasia vaatteita, mutta paitoihin pitää tehdä helmakäänne ompelukoneella. Tai sitten laittaa siihenkin resori. :)

Ja että millä ajalla - no, tänään imuroin ja siivosin niin ostin sillä itelleni sen tunnin, puoltoista ompeluaikaa illansuusta. :D Ja mun lapseni nukkuu melkeen kolmen tunnin päikkäreitä, siinäkin ehtii, jos malttaa irrottautua tietokoneelta. :D

Heinille piti vielä sanoa, että on mulla vielä kaks ompelukonetta lisää, poljettava Tikka 50-luvulta ja poljettava Singer vuodelta 1911. :D Tikkaa oon käyttänytkin, se on tosi hyvä kone, mutta Singeriä en oo vielä "ehtinyt" testata.

Nakottaja kirjoitti...

Muistan sen aamutakin. Huomattava parannus! :D

Mitäs ompelijamestari suosittelee mulle ommeltavaksi, kun ei oo saumuria ollenkaan?

Veera kirjoitti...

Laukkuja :D

Nakottaja kirjoitti...

No joo, sehän nyt on itsestään selvää! :D