tiistai 29. maaliskuuta 2011

Kakku ja kalsarit

Ihana otsikko. :D

Viikonloppuna juhlittiin mun synttäreitä, leipasin tämmösen kakun:

Ohje on Kinuskikissalta, yhdistelin vain eri ohjeita. En jaksa niitä tähän kirjottaa, joten laitan vaan linkit, kun ohjetta kuitenkin kaipailtiin. Oli muuten hyvää kakkua! Mutta siis tässä ne linkit: pohja, täyte (maitosuklaa), sitruunatahna, kuorrute (tumma suklaa). Kostutin pohjan Frezza minttusuklaa -kahvilla ja tuota sitruuntatahnaa jokaisen pohjalevyn päällä. Suklaata käytin vähän enemmän ku ohjeissa. :D Pursotukset on vispi- ja kuohukerman sekotusta, siihen on lisätty vähän vaniljakreemijauhetta paremman pursotustuloksen aikaansaamiseksi.

Ja sitte ne kalsarit. Meillä on menossa pottaharjottelut, kun tuo poitsu tuntuu pissaavan niin tosi harvoin, niin aattelin kokeilla miten menis ilman vaippaa. Pitäähän sitä sitten isolla pojalla olla kalsarit! :) Sitä paitsi halusin kokeilla Ottobren kalsarikaavaa, ja tuota pöllötrikootakin oli se onneton pala...Tuo on koko 92! Ihan sopivat ovat. Miten mun vauvasta on tullu noin iso?? Nuo ehti olla jalassa ehkä 5 minuuttia ja niihin oli pissattu. :D Yks pissavahinko ehti aiemmin tänään olla, eilen illalla yks. Katotaan miten tämä tästä lähtee. Ehkä me vielä palataan täysin vaipalliseen elämään. :)

6 kommenttia:

Nakottaja kirjoitti...

Sun täytyy selvästi ommella useampiakin tuommoisia hienoja kalsareita, kun niitä kerran menee... :)

Kakku oli aivan superherkullista, kiitos! Ja marengitkin onnistui, jee!

ST kirjoitti...

Hienot pöllökalsarit! Kakusta en tiedä, kun en ole maistanut, mutta vesi tulee kielelle kuvaa katsellessa!

Maikki kirjoitti...

Kakku oli tositosi heRRRRkullista, kiitos.

Ja pökäsankari on ihana!

Kikka/väkerryksiä kirjoitti...

Moi! Jossainhan tämä varmasti lukee, mut minkä ikäinen Sampo on? Meitin Vilille tein tuolla samalla kaavalla meinaa kans kalsarit, samaa kokoakin. Vili on nyt siis sen 2v ja 8kk, Sohvi 6kk ottaa sen kyllä kohta koossa kiinni!

Veera kirjoitti...

Sampo tulee kohta 1v 4kk, mutta on aika paksukainen, niinku äitinsäkin. :) Pituutta on vasta n. 78 senttiä, mutta vaatteissa menee 86, nuo nyt oli eka 92-koosta. Pienemmätkin olis varmasti menny, mutta halusin tehdä reilut kun ei niillä varmaan ihan vielä oo niin kauheesti käyttöä, kun vaippoja kuitenkin käytetään vielä paljon.

Kikka/väkerryksiä kirjoitti...

Meidän Vili oli vuoden ikäisenä 9kg ja 74cm, et ei toi Sampon pituus mikään "lyhyt" ole. Sohvi on puolestaan oli 5kk neuvolassa jo 68cm ja 9,5kg :-) Heh heh...