perjantai 22. kesäkuuta 2012

Tissimekkoja

Minäki, ku kerran muutkin!

Eka versio. Tähän tuli niin avonainen kaula-aukko, että mun siihen piti lisätä tuommonen kaitale tissien eteen. Se on kiinni vain sivuista, joten sitä voi nostaa ja kun laskee tuota kietaisuetukappaletta, niin imettäminen on ihanan helppoa. :) Etukappaleilla on framilonia, niin ei lörpsähdä.

Toiseen versioon tein etukappaleille resorista kaitaleet, siellä menee sisällä vielä lisäksi framilon antamassa lisätukea. Tästä versiosta tulikin sitten parempi tuon peittävyyden suhteen. Toimii kuitenkin ihan yhtä hyvin imettäessä. 

Kaavanahan näissä on molemmissa FB:n Ompeluelämää-ryhmässä kiertävä tissitunika koossa XL. Melkeen voisin seuraavaan versioon (kyllä, näitä tulee varmasti lisää! :D) kaventaa ihan hitusen tuota tissien alle tulevaa kaitaletta ja lisätä tilaa tisseille. Sitten se on ehkä aika hyvä. :)

6 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Tosi hienoja ompeluksia! Varsinkin tuo oranssi! =)

Heini kirjoitti...

Ihanan kesäisiä mekkoja :)

Leena kirjoitti...

Nää on tosi kivoja ja ihanan värikkäitä :) Itsekin viimein sain kaavan haalittua ja pitäisi testimekkoa tehdä, kun vain löytäisi aikaa. Mulla vaan taitaa tulla tylsän mustaa väriä :P

Riitta kirjoitti...

Ihania mekkoja!!

Sani kirjoitti...

Hienoja!
Eritoten toi alempi sopii sinulle (kun molemmat livenäki nähnyt päälläsi :D) toodella hyvin! :)

Nyyti kirjoitti...

Kivoja mekkoja ja kivaa kaikkea muutakin olet ommellut! Voi kun saisi jotain valmiiksi asti, itselläni on taas vaihteeksi puolen vuoden hameprojekti käynnissä. Ensin tein kaavat, sitten jumitin pari kuukautta että sain leikattua. Nyt tarvittaisiin enää vuori, mutta sen leikkaamisessa olen taas viivytellyt vähän turhan pitkään..