keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Vauvalahjaa


Sisko sai viime viikolla toisen tytön ja huristelin ompelukoneellani innoissani vauvalle lahjoja. Ne pienet vaan on niin ihania ja erityisiä, että ne tarvii paljon lahjoja. :)

 Pienelle ihmiselle turvaa sänkyyn eli unirätti. Niinku varmaan huomaatte, niin applikoinnin kuvat on saatu toisella puolella olevasta trikoosta.

 Mustasta velourista tein myös olohaalarin, joka ei tosin oo vielä valmis kun nepit on vasta matkalla meille. Lahja on kuitenkin jo toimitettu. Onneksi tuo on vielä pienelle neidille aivan liian iso, niin ehdin nepittää vaatteen hyvissä ajoin. Kaava Ottobre 6/09. Musta ja valkoinen velour Löytö-Palasta, muut jämäpaloja.

Ja koska mun kuvaukset ei koskaan onnistu niinku pitäis, niin tässä vielä kuva tuon haalarin pupusta. Sama kuva siis sekä haalarissa että unirätissä. Tuun vähän jälkijunassa kaikkien juttujen kans kun oon nyt vasta keksiny tuon applikoinnin. Tai oon aiemmin vain ihaillut muiden tekemiä ja nyt vasta uskaltauduin kokeilemaan. Ei se sitten niin vaikeeta ollutkaan... :D No kovin taitava en siinä vielä oo, varmasti työt paranee ku harjotusta tulee lisää.

Ja vielä neuvolakortin kannet:

7 kommenttia:

Nakottaja kirjoitti...

Kiitoksia vielä tätäkin kautta. On mulla taitava ja ihana sisko!

Maija kirjoitti...

Suloisia!

Hannamari kirjoitti...

Ihania! Itsetehdyt vauvalahjat olisi ihan parhaita - mä taidan joutua tosin itse ompelemaan omani..

Maikki kirjoitti...

Joo, nuo ovat erityisen hienoja ja turhan vaatimaton olet, sillä ne on myös hyvin applikoitu.

Heini kirjoitti...

Voi jukra! Kyllä on onnellinen vauva kun saa noita käyttää =)

Lelle kirjoitti...

Heipähei taas!

Sain inspiraation nyt minilomalla väkertää kokonaan uudet sivut pennulle eli meidät löytää nykyään täältä bloggerista :)

ST kirjoitti...

Mukavia ja nättejä lahjoja! Taitava olet!