keskiviikko 22. elokuuta 2012

Huppareita hupulla ja ilman

Kukkuu!

Ompeluhuoneen sisustushommat on vielä kesken, joten esittelen pari ennen muuttoa valmistunutta ja yhden muutonjälkeisen. 

Ekaksi huppari omalle.

Kaava Ottobre 4/12, koko 104, kangas Metsolasta, rengasvetskari Royal-tuotteelta. Vetoketju on ihana ja toimii hyvin. Pitäis tilata lisää, kun tykkään näiden huppareiden ompelusta. (Mutta montako hupparia yks lapsi tarvii? 8-kuinen tarvii ainakin neljä tai viis, eikö niin?? Ja 2,5v tarttee vähintään yhtä monta.)

Siskontytöllä oli kuulemma hupparipula. Ja kun noiden huppareiden ompelu tosiaan on mun mielipuuhaa, niin sisko osti kankaat ja minähän ompelin. Kankaat on kaikki Eurokankaasta, kaava Ottobre 4/12 muokatuin taskuin. Koko 80. Käyttäjäkuvat Nakottajalta.

Veljentyttö täytti eilen kunnioitettavat 2 vuotta. Synttärilahjaksi tein pusakan lintuapplikaatiolla. (Koittakaa kestää huonot kuvat... Ompelen paremmin ku kuvaan. :D)

Kankaana ihan tavallista collegea, taskuissa ja applikaatiossa velouria. Kaava Ottobre 1/11 muokattuna, koko 92. Tässä vielä yks sovituskuva Sampon päällä. On vähän liian pieni sille jo, mutta saa tuosta ehkä enemmän selvää kuin noista huonoista henkarikuvista.


Ompeluhuone on tosiaan vielä aivan keskeneräinen. Pikku hiljaa se alkaa kuitenkin näyttää ompeluhuoneelta, kankaat on nimittäin jo saatu hienosti levitettyä sinne tänne. :D

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Muutama huppari tietty tarvitaan, mutta enemmän meillä tykätään huppareista ilman huppuja. =) T: Irmeli

Taika kirjoitti...

Hupparit on käteviä! Mä niiiiin ihailen kaikkia sun aikaansaannoksia. Kauhee hinku olis taas kokeilla ommella jotain, niistä housuista rohkaistuneena. Itte ompelemalla saisi paljon kivempia vaatteita lapsille, kuin mitä kaupasta löytyy. Tai löytyishän niitä kivoja, mutta niissä on sitten myös kivat hintalaput! ;D

Leena kirjoitti...

Itse tykkään kamalasti huppareista, mutten suuremmin niiden ompelusta. Huputtomat hupparit olisivat kyllä kätevämpiä, mutta kun huput on vaan niin kivoja! Ihana lintuapplikaatio!

Anonyymi kirjoitti...

Ihania huppareita :)

Maikki kirjoitti...

Oletpas tehtaillut hauskoja huppareita! Tuo lintu on tosi ihana.

Heini kirjoitti...

I-ha-ni-a!

Sani kirjoitti...

Voi ku hienoja!
Onhan muuten pehmolelut ainaki suunniteilla jso ei viel valmiit?! ;)
He, mulla on taas vaihteeks myös ihan räjähdyksen jälilt koko ompelunurkkaus :D