sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Kesytystä tämäkin

Tänään on ollut ahkera päivä! (Harvinaista meilläpäin...) On imuroitu, pesty lattioita, tiskattu, pyykätty, siivottu kanit. Paistettu ja syöty vohveleita. Illanpäätteeksi mua alko vielä häiritsemään tää pitkään kaaoksessa ollut ompelupiste olohuoneen nurkassa:

Tilaa ei vain ole tarpeeksi kaikelle romulle! Asiaa ei yhtään auta tämä mun erittäin epäjärjestyksellinen luonteeni... Tartuin kuitenkin tuumasta toimeen ja tämmönen siitä nyt sitten tuli:

Vähän parempi, vai mitä? Haluaisin tuohon lipaston ja laatikkohässäkän tilalle liukuovellisen kaapin. Se peittäis kivasti nuo mun epämääräset rojut, joita ompelu-/askartelupöydän lähistölle väistämättä kertyy. Ikeassa olis just oikeankokoinen (ja sopivanhintainen), mutta eihän täältä noin vain lähdetä Ikeaan kaappiostoksille! Meidän pikkuautossa ei ole edes peräkoukkua, saati sitten meillä peräkärryä. Näissä lähihuonekalukaupoissa ei oikein ole sopivaa kaappia sopivassa hintaluokassa. Mitään Jyskin onnetonta kaappiviritelmää en enää suostu meille ottamaan, yhdestä onneksi päästiin eroon ennenku se tappo meidät...

8 kommenttia:

Nakottaja kirjoitti...

Hyvä hyvä! Harmaat villakoiratkin vissiin imuroitu työpisteeltä pois?!

Maikki kirjoitti...

Oho! Onpas siisti. Mutta mihin tuo villisparka on pantu?

säde kirjoitti...

Eikös Ikeasta voisi tilatakin kalusteita?! meinaan, et sais postilla ne..? muistelisin niin, nyt en jaksa tarkistaa.. ;) meinaan ihan vinkkinä vaan, että jos on itsellä haku hankalaa. =)

Heta kirjoitti...

Minäkin etiskelin että mihinkähän laatikkoon se tuo koira on laitettu, mutta jos se tosiaan onki imuroitu.. :D

Ja toisekseen, kukahan meillä sais tommosen inspiksen järjestää ompelunurkkauksen.. Mulla se sijaitsee nimittäin keittiön ruokapöydällä ja meillä on jo muutama viikko ollut vähän ahtaat ruokailuhetket. ;) Tarttis vissiin oman pöydän sille hommalle.

merryroseberry kirjoitti...

Vau, kylläpäs järjestyi! Itsenikin pitäisi tehdä samanlaisia tempauksia vähän joka puolella asuntoa... Ihanaa kesäperjantaita ja kiitokset vierailusta blogissani! <3 (Ja niin, enkulin käsityöt-blogia tosiaan pitää oma äitimussukkani :) )

Kikka/Väkerryksiä kirjoitti...

Moi! Etteikös tuossa oikealla vähän pilkistäkin polku-Singer?? En voi olla kovin väärässä, koska tää meitin kannettava tietokone, jolla nyt siis sinulle kirjoitan, on juurikin samanlaisen päällä!

Ja niin olen unohtanut onnitella sinua masu-asukista, ymmärsin Retun blogista, että semmoinen olisi teille tulossa.

Veera kirjoitti...

Ei oo Singer, vaan Tikka. Singer meillä on makuuhuoneessa. :D Meillä on täällä tämmönen vanhojen ompelukoneiden eläkepaikka. :D

Mun kaappiongelmakin muuten ratkes. Ollaan muuttamassa uuteen asuntoon ja siellä on mulle valmiina kaappi! (Ei tosin liukuovellinen, mutta kelpaa.) Sen takia täälläkin on näin hiljaista, kun on tapetoitu ja pakattu ja käyty vähän kesälomareissullakin. Nyt on viimenen rutistus menossa, ehkä ens viikolla pääsee jo bloggaamaan!

Kikka/Väkerryksiä kirjoitti...

No voi! On kyllä niin samanlainen tuo pöytä kuin tässä Singerissä. Ihan samanlainen pikkuinen laatikko on siinä tuo pyöreä avaimen reikä. Jalustakin kaikkineen...
Meillä on makuuhuoneessa kaappimallinen "Husse", polkukone sekin. Ja tuollainen saumurikin minulla oli... Liekö meillä jotenkin samanlainen maku ompelukoneiden suhteen ;-)